Nyheter

I forbindelse med tilpasning av gulvnivåer i eksisterende bygg, skal det jobbes med fresing av hulldekker de neste ukene. Arbeidet starter torsdag 02.05.2024, og vil pågå i ca. en måned.

Ragde Eiendom har engasjert en fotograf for å ta bilder og video av prosjektet i byggeperioden. I den forbindelse skal det filmes noe ved bruk av drone etter hvert som prosjektet skrider frem.

Det vil bli utført en evakueringsøvelse på byggeplassen. Dette er kun en øvelse der alarmen vil bli utløst og alle arbeidere vil evakueres til avtalt møteplass ute på gressplenen på Mølleparken.

Denne uken skal riveentreprenør rive eksisterende påstøper, gulvfliser, o.l. Dette må utføres ved pigging, og anses som sterkt støyende arbeider. Arbeidet settes i gang i dag, vil pågå ut uken og inn i første halvdel av neste uke.

Vannavstenging onsdag 13.03 fra 19:00 til 24:00. Vil påvirke Thorvald Meyers gate 5-11.

I dag starter vi opp forberedende arbeid med å etablere tineanlegg forran lavblokka. Dette vil foregå på utsiden av eksisterende byggegjerde.

Nybygg i 2024

19.02.2024

Nyåret er i gang og det er også arbeidet langs Sannergata. Bæresystemet til nybygget settes opp og bli ferdig med de største elementene i uke 8.

Gradestokken viser stadig flere minusgrader og det kjempes for å holde varmen ute på plassen. Riving av teknisk rom er i gang og ...

Vi opplever nå spennende tider her i Sannergata 2, der vi er i gang med riving og grunnarbeider på plassen. Innvendig riving startet i juli 2023 og er nå nesten fullført.